053 4354690
Selecteer een pagina

Op zoek naar het ultieme Vaderdagcadeau? Bij Joop’s Broodjes kun je het boek kopen over oud-voetballer en ‘Haagse Tukker’ Sjaak Polak! En de gelukkige vader krijgt daar nog iets leuks en lekkers bij ook.

Bij de aankoop van een boek (€21,99) ontvang je een waardebon voor een kop Beukenhorst koffie. En voor elke vader die het boek cadeau krijgt, heeft Sjaak Polak zelf nog een leuke, persoonlijke verrassing!

EN LET OP! Elke tiende koper van het boek krijgt een tweede exemplaar van deze biografie gratis. Met Vaderdag is dat wel zo lekker meegenomen! Voor je schoonvader, opa, bonusvader, en noem maar op.

Waarom dit boek bij Joop’s Broodjes?
In zijn tijd als speler van FC Twente (2000-2004) bracht de geboren en getogen Hagenees vele lunchuren door bij Joop’s Broodjes, aan de Deurningerstraat 57. “We zaten altijd aan die ronde tafel midden in de zaak”, vertelt Polak. “Met Spira Grujić, Erik ten Hag, Tommie van der Leegte, Jeroen Heubach, Dennis Hulshoff en Jan Vennegoor of Hesselink. Ieder op zijn vaste plek. Die jaren bij Twente waren de mooiste periode uit mijn loopbaan. En altijd als ik weer in Enschede ben, kom ik hier even een broodje halen.”

Het boek over Sjaak Polak is geschreven door Rick van Leeuwen, verscheen afgelopen februari en is uitgeven door Inside.